NAŠA ZGODBA

Gostilno sta odprla David in Jana

Začeli smo v prelomnem letu 1991 kot majhna pizzerija.

A dobre spremembe so vodile k napredku in kmalu so se v nas začele porajati želje, ki so bile iz leta v leto večje in naši načrti vsako leto bolj odločni in smeli.

S trdno voljo, vztrajnostjo in jasnimi cilji nam je iz majhne picerije na robu športnega parka uspelo ustvariti uspešno gostilno v mestu.

Prijetno urejeni prostori, okusna hrana in zadovoljni gostje – to je skupen cilj naših dolgoletnih prizadevanj.

Z vami je naš uspeh popoln.

1991

Obicajno so vsi zacetki tezki in tudi nasi niso bili izjema. A vtrajali smo s svojo ponudbo, ki je resda obsegala le 8 vrst pizz, sadno kupo in palacinke. Bili pa smo prvi v Postojni in okolici, ki smo pizze dostavljali na dom.

1997

Pričeli smo z obnovo in rezširitvijo lokala.

Poteza se je izkazala za pravilno. Razširili smo ponudbo jedi in kot prvi v okolici pričeli z peko pizz iz krušne peči. K ponudbi smo dodali italijansko hrano in druge domače jedi. 

Uredili smo pokriti letni vrt s ponudbo sladoleda in sadnih kup. Lokal je uspešno deloval in utrdili smo si status prvega gostinca v mestu in okolici. Vzporedno pa ze razmišljali o naslednjem koraku!

2008

Gradnja gostilne in pizzerije.

Leto, ko pričnemo z resnim gostinstvom…

Leta 2006 smo odkupili prostore in pričeli z zidavo in obnovo gostilne z namenom ponuditi gostom nekaj več udobja in kvalitete gostiskih storitev.

2008 je gostilna dobila novo podobo in z veseljem lahko ugotovimo, da smo se odločili pravilno in da gostom ponudimo kvalitetno storitev v vseh segmentih.

2017

Obnova prostorov v starem delu gostilne.

V obdobju od leta 2008 do 2019 belezimo porast gostov, ki jim lahko ob stalni ponudbi omogocamo še razlicna praznovanja in prijetna druzenja v nasih prostorih z raznoliko ponudbo gostinskih storitev v obnovljenih prostorih.

2020

Nova zgodba.

V letu nepredvidlivih razmer smo izkoristili čas in svoj pogled usmerili v prihodnost.
In rezultati?

Postali smo restavracija in pizzerija. Prenovili smo ambient prostorov ter prenovili in posodobili kuhinio. Komfortne jedi domače in mednarodne kuhinje ki so ljudem ze poznane pri nas pripravimo na moderni in kreativen način. Sveže in sezonske sestavine so tiste, ki dajo dodano vrednost naše storitve. Pizzo Napoletano ki jo pripravimo po izvirnem receptu in iz najboljsih sestavin ki prihajajo iz dezele pizz Italije, prav tako stejemo med naše komfortne jedi.

Zelimo vam ponuditi nekaj več. Zasebnost ob lepem ambijentu in glasbi, dobro hrano, Pizzo Napoletano ter odlično Slovensko vino.
Osebje se bo potrudilo da se še vrnete in povabite k nam vaše prijatelje.
 
 
Scroll to Top